Eendracht in Nijmegen - Wandelvereniging Eendracht uit Assen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

w.v. Eendracht > Geschiedenis
 
Nijmegen 2018
 
 

Voorafgaand aan de 4-daagse zijn er op iniatief van de Stichting Vierdaagse twee teams gevormd om de boodschap van vrede en veiligheid rond te bazuinen. Aan die boodschap is ook nog het begrip vriendschap toegevoegd. Het team bestaat uit honderd wandelaars die zich hebben laten registreren als Vrienden van Vrede en Vrijheid. Het V-team bestaat uit de 100 jongste deelnemers. Het is een mooi initiatief wat natuurlijk niet alleen tijdens de 4-daagse speelt. Zelf ben ik niemand van het V-team tegengekomen. Voor wat de vriendschap betreft, ontstaat die vast tijdens deze 4-daagse en soms nog wel meer dan alleen een vriendschap.
 
 
Het was een 4-daagse met alle dagen mooi weer. Of je het nu te warm vindt of niet, je hebt ermee te dealen. Ieder loopt zijn eigen tocht. Van Wandelvereniging Eendracht waren er ook dit jaar weer leden present en deze leden hebben allemaal de 4-daagse uitgelopen. Dit is zeker een felicitatie waard en je mag dan ook best trots op jezelf zijn na zo’n prestatie. De 4-daagse van Nijmegen, een WK van gewone mensen die zichzelf overtreffen.
 
 
Voorzitter van Wandelvereniging Eendracht,

C. Wegter
 Nijmegen 2017
 

Vele mensen waren weer present om de Vierdaagse te lopen, zo ook leden van Wandelvereniging Eendracht.
De eerste dag werd de route in omgekeerde richting gelopen, wat uiteraard een reden had. De organisatie probeert altijd het beste ervan te maken en de wandelaars mogen zelf de slingers ophangen. Je mag ook best trots op jezelf zijn als je weer vier dagen hebt gelopen met of zonder allerlei tegenslagen.
De slogan is: pijn is maar voor even en trots is eeuwig.

De leden van Wandelvereniging Eendracht die in 2017 hebben meegedaan zijn:
      


Iedereen van harte gefeliciteerd en nog vele mooie wandelmomenten in goede gezondheid.

Voorzitter van Wandelvereniging Eendracht,

C. Wegter


© Eendracht Assen
All Rights Reserved
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu