2020 - Wandelvereniging Eendracht uit Assen

Ga naar de inhoud
 
4 april 2020, Eendracht wandeltocht 2020
 


Onze jaarlijkse wandeltocht zou onder werkelijk schitterende weersomstandigheden plaatsvinden. Deze editie zou onze jubileumeditie zijn, 25e keer Eendracht wandeltocht.

De weersomstandigheden voor zaterdag 4 april 2020:  

 

De rustlocaties waren verdeeld onder de vrijwilligers. De pijlen zouden zijn uitgezet door onze vrijwilligers. Startbureau zou zijn ingericht. Alles, werkelijk alles, was in gereedheid gebracht en wij als vereniging (bestuur, tochtcommissie en vrijwilligers) waren er helemaal klaar voor om u in groten getale te mogen ontvangen.

MÁÁR, toen was daar het Coronavirus en al onze plannen om van deze editie een onvergetelijke editie te maken kunnen in de spreekwoordelijke ijskast worden gezet. Laat vooral duidelijk zijn dat er in dit geval sprake is van uitstel en geen afstel. Onze jubileumeditie staat nu voor volgend jaar (2021) gepland. Dus ook onze plannen rondom ons “feestje” gaan nu naar volgend jaar. Voor de exacte datum, houdt u daarvoor onze site en Facebookpagina in de gaten.

Verder willen wij u nog laten weten dat wij achter de schermen drukdoende zijn om ons “Klaverblad Borger” in een nieuw jasje te steken. Ook zijn alle routes nu bijna gecontroleerd. Het geheel wordt samengesteld in een nieuw routeboekje. Mocht u geïnteresseerd zijn, laat het ons dan weten via secretaris@eendrachtassen.nl
 

Uiteraard kunt u zich vanaf oktober weer aansluiten bij ons maandelijks Rondje Eendracht, op de 3e woensdag van elke maand tot en met maart.
 

Rest ons nog u allen een hele fijne zomer toe te wensen, blijf gezond en dan zien wij u graag in 2021.

 
Bestuur, tochtcommissie en vrijwilligers
© Eendracht Assen
All Rights Reserved
Terug naar de inhoud